Underbar mat på bortaplan


Sen gick vi ut och busade med stora tjejerna och småtjejerna sov i vagnarna.Då vi kom in blev det dags för min paj som jag hade tagit med: Päron och hallon paj med ett frasigt, knaprigt täcke med lite hasselnötter och vit choklad i.

På kvällen blev det Kreolsk gryta, så otroligt gott och mättande. Åt så jag stod i 4 hörn. Jag brukar alltid göra Kreolsk gryta på vinterhalvåret, så för recept kan ni klicka HÄR. Det är en perfekt bjudrätt för alla förutom vegetarianer då.

Varje gång jag är hos henne så diskuterar vi att dricka vin. Hon ursäktar att hon glömt köpa vin. Sen kommer hon på att de har massa vin hemma och frågar om jag vill ha, vi velar lite och bestämmer oss för att vi inte ens orkar dricka vin. Sen pratar vi om allt mellan himmel och jord i en timma sådär, sen vid 10 snåret är vi plakattrötta och väldigt medvetna om att vi kommer vara uppe på natta och mata småbarna och att de stora kommer vara pigga runt 6 på morgonkvisten.

Mycket riktigt var det High Chaparall lite efter 6 på dessa damer.

Bakade mitt favoritbröd och tog med också till frukosten. Det är späckat med valnötter, aprikoser och russin.Dessutom är det ett filmjölksbröd så det svängs ihop på nolltid. Jag tröttnar aldrig på det här brödet och det kan varieras med andra nötter och frukter såklart. Om ni vill testa så se HÄR.
Kommentarer
Postat av: Katarina
Så mysigt ni haft det! Kram
Postat av: gunilla
Jag har vunnit ett paket vaniljstänger! Så nu hoppas jag på massor av läckra vaniljrecept här i din blogg.
Kram och lycka till med kocken som snart kommer hem till er.
Moster Gunilla
Postat av: Lätta och Goda recept
Vad härligt ni verkar haft det. Allt verkar jättesmarrigt som ni ätit.
Trackback