Jul med lite förhinder

Så kom då tomten. Vi var alla spända på Magdas reaktion. Men hon behandlade honom som precis vem som helst. Hon köpte allt rakt av, och Annie också faktiskt. 
Julmat med det viktigaste och lite extra som en grönkålspaj. Hade ni något med grönkål i år? 
Lite sen med att uppdatera. Mitt under julafton började Magda kaskadkräkas. Precis innan tomten kom. Sedan kaskadkräktes hon en gång till efter middagen. Så, det var bara skrubba soffan och mattan och ut till tvättstugan med allt. Tur att ingen annan vill tvätta på julafton, så att jag kunde slänga in allt. Så hela kvällen gick åt till att fixa runt det. Pust!
Jultallrik 2013. Gott med grönkålspaj med ädelost. Den ska ni få recept på, för den är god när som. Hade ni något nytt eller annorlunda på jultallriken i år?
'
Den här lilla typen moffar in utan omdöme.Gick heller inte att få ett julfoto med båda barnen. Hon vägrade i år och är för liten för att kunna mutas. Nästa år!

Kommentarer
Postat av: Lotta

Men åhh kaskadkräkas på julafton är inte kul - hoppas att hon hämtade sig helt sen! Härligt julbord du dukat upp! Grönkålspajen ser verkar fantastisk! Vi har alltid två saker som är lite udda på vårt julbord: ansjovisfräs (fräst hackat hårdkokt ägg, lök, ansjovis och persilja - ätes varmt o nyfräst) och champinjonstuvning till skinkan (på enbart champinjoner, vispgrädde och en skvätt soja)! Rekommenderas! :-) GOD Fortsättning fina ni! Kram

2013-12-28 @ 13:18:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


    Matbloggstoppen

bloglovin

bloglovin