LCHF ätare - Fylld lax med krämig getost

Du behöver
4 laxfileer
1 dl färsk dill
1 burk creme fraiche
4 skivor getost (ca 1 cm tjocka)
salt, svartpeppar, några skivor citron till

Gör så här

Sätt ugnen på 200 C

Skåra laxfileerna i mitten, men inte ända ut och inte ända igenom. Blanda ihop creme fraiche med dill, salt och peppar. Dela varje skiva getost i två delar. Tryck ner i laxskåran, lägg geggan ovanpå utmed hela skåran. Du behöver inte trycka ner geggan för den smälter ner ändå.

Sätt in i ugnen 15-20 minuter tills laxen är klar.


Gott med sallad på avocado, pinjenötter och tomater.

Någon har börjat sitta med vid bordet och härja runt medan man äter:-)


Kommentarer
Postat av: sofie mumsfillibaba

Vad gott! Fattar inte varför vi äter fisk så sällan?! Det finns ju så mycket gott att göra!

2012-01-18 @ 14:10:09
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com
Postat av: milla

Gott med lax och med getost bara ännu bättre

2012-01-18 @ 21:59:01
URL: http://millashalsoblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


    Matbloggstoppen

bloglovin

bloglovin