Lyxchoklad

Ikväll blir det film (Inception hoppas jag) och finaste chokladen från Schweiz. Fick paket från en nära gammal vän som bor i Schweiz med sin man. När jag hälsar på dem i Zürich så går vi alltid till Sprünglis butik och café tittar på alla små mästerverk, fikar i en evighet och köper med oss hem till dem och fortsätter. Deras choklad och bakverk är verkligen crème de la crème.


Vad sägs om 49% handgjord choklad med Valenciamandlar och apelsinbitar?

Eller 42% choklad gjord på scweizisk alpmjölk med rostade hasselnötter från italienska Piemont

Hoppas du också får en fin andra kväll på det nya året och att hela 2011 fortsätter att vara allt det du önskar dig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


    Matbloggstoppen

bloglovin

bloglovin