Lakritscookies - sprängfyllda med choklad, söt och salt lakrits

Dessa cookies kan du svänga ihop till fredagsmyset nu ikväll på Lakritsdagen. De bara rörs ihop och klickas ut. 
 
Du behöver
100 g smör (rumsvarmt)
1 dl socker
1 ägg
2 Lakrits Kick (dvs mjuk sötlakritskola)
50 g Marabous Saltlakritschoklad
3 dl vetemjöl
½ tsk bakpulver (drygt)
 
Gör så här
Sätt ugnen på 175 C
 
Rör smör och socker pösigt. Tillsätt ägget. Hacka kick i mindre bitar och grovhacka saltlakritschokladen. Blanda ner. Rör ihop mjöl och bakpulver och tillsätt till smeten. 
 
Klicka ut degen på bakplåtspappersklädd plåt. In i ugnen ca 12 minuter. 

Kommentarer
Postat av: Katarina

Ljuvligt! Kram

2013-04-12 @ 15:35:45
URL: http://hovkonditorn.blogspot.com
Postat av: Vardagsmat a la Jess

Det låter minst sagt munvattnande! :-D

2013-04-12 @ 21:37:30
URL: http://vardagsmatalajess.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


    Matbloggstoppen

bloglovin

bloglovin