100 år med buller och bång!


Tisdag kväll spenderades med ostron, fin champagne (veuve clicquot), lyxiga kanapéer, fyverkerier, lammfiol, mini cup cakes, mingel och underhållning. Det var Radisson Blu Strands 100 års jubileum


Det var inte bara lyxmat och dryck utan även lyxsällskap! Min vän Rose-Marie (Bambi), Malin (Fnulan) och Nina (Niinis). Jag har ju läst deras toppbloggar på Bloggfamiljen så det var roligt att träffa dem live. Så underbart gulliga och roliga!
 
Rådjurssadel, lammfiol, kanapéer på rådjursterrin, lax med kantareller, kräftsoppa, västerbottenpajer, biff Rydberg i miniformat, Hummersallad serverade på skedar mm.
Ostron på isbädd var inte RMs favorit direkt. Tycker ni om ostron? Jag gillar den där känslan då de åker ner i halsen och havssmaken faktiskt.
 
Innan kaffet ståtligt intro till festligt fyverkeri
Tack för bästa sällskapet och en fantastisk tisdagskväll (på bilden även Mirka, 11 barns mamma!)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


    Matbloggstoppen

bloglovin

bloglovin