Edamame med tryffelolja och flingsalt - Mmmm

Jag är helt såld på Edamame bönor just nu, men det måste vara med tryffelolja och flingsalt. Har ikväll satt i mig en hel stor skål själv då jag tittade på Sveriges Mästerkock 2012. Du måste verkligen testa om du inte gjort det redan. Det är sojabönor i sin skida helt enkelt. Du drar med tänderna ut bönorna ur skidan, liksom ploppar ut dem. Så inte tugga i dig hela skidan som en vän till mig gjorde första gången.
 
De finns i varje bra frysdisk. Man lägger dem frysta i kastrull med vatten, kokar upp, häller av vattnet och droppar över tryffelolja och strör över flingsalt.Världens godaste snacks, och dessutom nästan övernyttigt:-)

Kommentarer
Postat av: Katarina

Ja, edamame gillar jag också :) Kram

2012-03-29 @ 03:15:39
URL: http://hovkonditorn.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


    Matbloggstoppen

bloglovin

bloglovin