Ugnsbakad Camembert till helgmyset
Här har ni ett till osttips till helgens mys. Jag kanske inte behöver skriva ännu en gång att jag ÄLSKAR OST!! Hellre ost än smågodis anytime!
Du behöver
1 mogen camembert (gärna träbox)
1 vitlöksklyfta
½ apelsin (det rivna skalet)
2 kvistar färsk rosmarin
svartpeppar
½ dl bra olivolja
Gör så här
Sätt ugnen på 180 C
Ta bort all plast och papper runt osten, trälådan har du dock kvar. Lägg osten i lådan på lite aluminiumfolie. Gör några hål. Riv över apelsinskal, pressa över vitlök, strö över den färska rosmarinen, peppra lite lätt och häll slutligen över olivoljan.
In i ugnen sådär 20 minuter!
Smaska i dig och känn att det är HELG!!!
Kommentarer
Postat av: Katarina
Nam, nam, nam! Ha en fin helg, kram!
Trackback