Caprese på god vitmögelost - en finfin förrätt

Jag försöker just nu luska fram bra förrätter som går snabbt att göra, är 'lagom' innan maten och smakar vidunderligt gott. Här är en sådan: Caprese, men med vitmögelost/brieost istället för mozarella.  Det är viktigt att de få råvaror som du använder håller hög kvalitet för då kommer hela rätten smaka makalöst gott. 
 
Du behöver 
En bit vitmögelost/brie
tomater (jag köpte en ask med olikfärgade tomater)
olivolja
salt, peppar
Örter/kryddor att dekorera med
 
Gör så här
Skär ost och tomater i större bitar. Lägg upp på fat. Ringla över olivolja och strö flingsalt över. Dekorera med örter/kryddor. Servera gärna med gott bröd till. Jag hade surdegsbröd till och lite småkex. 
 
NJUUUUUUT!

Kommentarer
Postat av: Alexandra - kärlek på tallrik

oooh ja, visst är det så! Caprese är hur gått som helst, och kräver så lite :D Säkert underbart gott med brie istället för mozzarella, brie är gott till allt ;)

2012-08-08 @ 22:12:52
URL: http://karlekpatallrik.wordpress.com
Postat av: Katarina

Mums, ser mycket fräscht och gott ut! Kram

2012-08-09 @ 04:40:15
URL: http://hovkonditorn.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


    Matbloggstoppen

bloglovin

bloglovin