Caprese på god vitmögelost - en finfin förrätt
Jag försöker just nu luska fram bra förrätter som går snabbt att göra, är 'lagom' innan maten och smakar vidunderligt gott. Här är en sådan: Caprese, men med vitmögelost/brieost istället för mozarella. Det är viktigt att de få råvaror som du använder håller hög kvalitet för då kommer hela rätten smaka makalöst gott.
Du behöver
En bit vitmögelost/brie
tomater (jag köpte en ask med olikfärgade tomater)
olivolja
salt, peppar
Örter/kryddor att dekorera med
Gör så här
Skär ost och tomater i större bitar. Lägg upp på fat. Ringla över olivolja och strö flingsalt över. Dekorera med örter/kryddor. Servera gärna med gott bröd till. Jag hade surdegsbröd till och lite småkex.
NJUUUUUUT!
Kommentarer
Postat av: Alexandra - kärlek på tallrik
oooh ja, visst är det så! Caprese är hur gått som helst, och kräver så lite :D Säkert underbart gott med brie istället för mozzarella, brie är gott till allt ;)
Postat av: Katarina
Mums, ser mycket fräscht och gott ut! Kram
Trackback