Begärliga Västerbottensnacks


Lätt och man kan inte sluta äta dem för de är så goda. En förutsättning är förstås att man tycker om västerbottenost.

Du behöver tunt, hårt tunnbröd. De hade använt Svensbybröd som görs i Piteå, Svensbyn närmare bestämt. Det är extra tunt handnaggat tunnbröd. Så gott, men lite svårt att få tag så här några mil från Piteå. Fazer har ett tunt korntunnbröd i sitt sortiment som skulle kunna passa bra. 

Sätt ugnen på 200 C

Lägg ut tunnbrödet på plåt med bakplåtspapper. Strö över rikligt med riven Västerbottenost.  In i ugnen tills osten har smält och det nästan blir lite brunt.


Bryt i lagom stora munsbitar lägg upp på fat och sätt igång och mumsa i dig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


    Matbloggstoppen

bloglovin

bloglovin