Saffransfräst Halloumi

Till glöggen igår blev det saffranshalloumi. Det var ett test, och jag var faktiskt lite tveksam till om det skulle bli bra, men det blev riktigt lyckat! Smaken var underbar och de blev så fint gula. Det här kommer jag göra igen och inte bara när det är jul!

1 paket Halloumi
1 paket saffran
1 stor näve cashewnötter
lite rapsolja

Häll lite olja i stekpannan, i med saffran, och låt det fräsa på en stund. Lägg i cashewnötterna och rör om. Sen lägger du i Halloumin. Stek tills halloumin och cashewnätterna fått lite färg. Servera genast.

Till det blev det Kiviks Äppleglögg. Oj, vad god den är! Basen är äpple och till det massa saffran och apelsin. Den smakar betydligt mer saffran än Blossas Saffranglögg. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


    Matbloggstoppen

bloglovin

bloglovin