Crashed potatoes

Roligaste och godaste tillbehöret är Crashed potatoes. Gjorde den till min Bouef Bourguignon och...stor tumme upp! 
Du behöver (4 pers)
1½ kg delikatesspotatis 
smält smör
flingsalt, svartpeppar
 
Gör så här
Sätt ugnen på 250 C - grillvärme
 
Tvätta potatisen, men låt skalet vara kvar. Koka tills den är nästan klar. Häll i durkslag.
 
Lägg över potatisarna på en bakplåtspappersklädd plåt. Tryck till med en potatisstomp så du liksom crashar dem lite lätt (men inte ända ner så de faller sönder). Pensla på rikligt med smör och strö över flingsalt och svartpeppar. In i ugnen under grillvärmen tills de får lite färg och blir lätt knapriga på ytan. 

Kommentarer
Postat av: ♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Ser sååååå goda ut!!

Svar: De är goda! Lätta att fixa till dessutom:-)
Linda /Matstugan

2013-11-09 @ 16:36:54
URL: http://bambi.blogg.se
Postat av: Katarina

Jag har aldrig testat dessa potatisar, men det ser gott ut! Kram

Svar: Lätt sätt att göra det lite festligare:-) Kramar!
Linda /Matstugan

2013-11-09 @ 19:02:47
URL: http://hovkonditorn.blogspot.com
Postat av: Malin

Åhh som ett lite enklare variant av hasselbackspotatis :)
Måste genast testas!

Svar: Ja, så mycket snabbare än Hasselbackarna!
Linda /Matstugan

2013-11-10 @ 20:01:13
URL: http://sugarcoated.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


    Matbloggstoppen

bloglovin

bloglovin