Chevrérulle med sammetslen honung, rostade solroskärnor och hallon
Gjorde denna till dopet och det är verkligen ett toppentips, tycker jag då, till buffén. Inget jobb att tala om, men festligt värre! Bäst med färska hallon, men tar du frysta som jag gjorde denna gång så kan du vända runt dem ett varv i kall sockerlag. Då blir de sådär skinande, glansigt vackra, men som sagt har du färska så underbart!
Du behöver
1 färdigköpt chevrerulle
flytande honung
solroskärnor (saltade och rostade, finns att köpa i påse, alt saltor och rostar du själv)
1 näve hallon (färska)
Citronmeliss
Gör så här
Rulla rullen i solroskärnorna, tryck till lite så de fastnar. En liten stund innan gästerna anländer ringlar du över rikligt med honung. Lägger på hallon och dekorerar med citronmeliss.
Kommentarer
Postat av: Katarina
Ja, sådant här är så gott! Bra tips till buffé! Kram
Trackback