Marshmallow krisp



Efter misslyckad fudge och brända fingrar kommer då iallafall kvällens julmums. Dessa gör man snabbt och inga fingrar bränns. De blir som något mellanting mellan godis och kakor och är lite för goda.

Ca 30 bitar

2 msk smör
200 g marshmallows (Jag använde minimarshmallows och de smälte direkt)
ca 5-6 dl rice krispies
100 g mörk choklad (70%)

Smält smöret i en kastrull. Häll ner marshmallows och smält långsamt på svag värme. Rör om. Tillsätt rice krispies och blanda om ordentligt.

Häll ut massan mellan två bakplåtspapper och pressa samman tills den är ca 2 cm tjock. Ställ svalt så det stelnar.

Skär i rutor, sådär 2 x 2 cm med vass kniv. Smält chokladen och ringla över. Jag tog även lite rosa choklad och ringlade över på vissa.

Mumsfillibabba!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


    Matbloggstoppen

bloglovin

bloglovin