Myskväll på tu man hand

Jag och Annie har haft det som 'vår' grej sedan länge nu: Vi äter rökta rökor med aioli, småpratar, skrattar och bara är. Det är en stor grej för henne och hon älskar verkligen de här kvällarna, och jag också. Viktigt att ha de där stunderna med sina barn. Igår kväll, en helt vanlig söndagskväll var det äntligen dags igen. 
En sådan där tallrik som är oemotståndlig. Dukkah är vår nya grej! Skrev lite om Dukkah i ett tidigare inlägg, helt såld på det. Vi doppade och doppade gurk- och morotsstavarna först i sesamoljan och sedan i mixen av pistage, mandlar, svart sesam och fänkål.  
Mums!! Skulle kunna äta Dukkahblandningen på precis allt. 
Satt där och tänkte när vi åt och mös att den här ungen är en riktig finsmakare. Annie tjöt av glädje och ropade flera gånger 'Det här är godis mamma'. Rökta räkorna och aiolin hade jag köpt på Erssons i Sickla (inte helt gratis) och det andra på Urban Deli (inte gratis där heller). Om ett tag kanske hon vill ha ostronkväll, eller kalixlöjromkväll. 

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Vad mysigt!

Svar: Jaaa, verkligen! Det har blivit en så speciell kväll för oss två.-)
Linda /Matstugan

2013-10-07 @ 20:43:20
URL: http://madeleinesrecept.wordpress.com
Postat av: Leontine

Så underbart att ni delar intresset för smaker och att du tar dig tid till dessa kvällar gör dig till världens bästa mamma. Fast det visste du redan.

Svar: Underbara du! Kramar
Linda /Matstugan

2013-10-08 @ 03:59:53
Postat av: Sofie Mumsfillibaba

Så mysigt! Rökta räkor är ju så gott!

2013-10-08 @ 21:42:16
URL: http://www.mumsfillibaba.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


    Matbloggstoppen

bloglovin

bloglovin