Fiskkakor igen, kan inte bli för många!

Fiskburgare med eller utan  bröd går alltid hem hos barnen. Rårörda lingon ger verkligen en guldkant till burgarna. Mums!
 
Du behöver
½ dl ströbröd
1 dl matlagningsgrädde
400-500 g torskfilé
½ gul lök
1 äggula
smör, salt, peppar
 
Gör så här
Blanda ströbröd och grädde i en bunke. Skär torsken i mindre bitar. Finhacka löken och tillsätt. I med äggulan också. Mixa allt med stavmixer till en slät färs. Smaka av med salt och peppar.
 
Fukta händerna och forma biffar. Stek i rejält med smör,några minuter på varje sida. 
 
Rårörda lingon
300 g frysta lingon 
2-3 msk socker
 
Låt bären tina och strö sedan över socker. Blanda. Klart!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


    Matbloggstoppen

bloglovin

bloglovin