Mozzarellafylld kyckling i riklig glöggsås

Jag gjorde om ett av mina favoritrecept Kyckling insvept i bacon och med smältande mozzarella. Nu blev den fylld med glögg, och det blev kanoners. Testa!
Du behöver
500-600 g kycklinglårfilé
125 g mozzarella
½ kruka färsk basilika
1 pkt bacon
2 dl creme fraiche
1 dl röd glögg
2 msk kinesisk soja
salt, peppar
 
Gör så här
Sätt ugnen på 225 C
 
Skär mozzarellan i lika många skivor som du har kycklinglårfiléer. Lägg ut lårfiléerna på skärbräda och vik ut dem. Lägg på några basilikablad, strössla på lite peppar och salt på var och en. Lägg på mozzarellaskivorna, vik ihop och linda bacon runt vare ihopvikt filé. Lägg dem med skarven ner i en ugnsform. 
 
Vispa i en bunke ihop creme fraiche, glögg och soja. Häll över kycklingen i ugnsformen. Sätt in i ugnen ca 25-30min. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


    Matbloggstoppen

bloglovin

bloglovin