Skärgårdsbröllop

Vilken fredagskväll! Bröllopskväll. Båten la ut från Strandvägen på perfekt after work tid. Jag gick själv, men kände en hel del av gästerna. Vi smuttade drinkar, åt nötter och småpratade medan båten sakta åkte ut mot skärgården
Fantastisk sång och superduktiga toastmaster Kalle och toastmadam Helena informerade om vad som skulle hända under kvällen. Vi hämtade nämligen upp bröllopsparet på vägen. Så de var inte på båten från start. 
Fantastisk kväll med lätt vind och massa sol. Vilket sätt att spendera en fredagskväll.
Bröllopsparet steg på båten och det blev vigsel, sång och smått och gott. Det var det roligaste, mest rörande, vackraste bröllopet man kan tänka sig. Brudparet hade gjort flera småfilmer där de fick alla att skratta så tårarna rann. Det hela avslutades med en bröllopsdans utöver det vanliga. Man blir så varm i hjärtat av att se två människor tillsammans och veta att det här det är så rätt, precis som det är med dessa två. 
Skärgårdsinspirerad bordsplacering.Jag satt bredvid Robert som var inredningsarkitekt. Passade på att reda ut hur jag skulle planera barnrummet nu när Magda och Annie ska dela rum:-) 
Maten var riktigt god och roligt med annorlunda bröllopstårta.Förrätten en underbar Toast Skagen med Kalix löjrom och citron, till det fick man välja mellan Mc Manis (Chardonnay) eller Hä Hä (Sauvignon Blanc). Huvudrätten var örtmarinerad lammrostbiff med stuvad savoykål, konfiterade tomater, vitlökssky samt chevrépotatis, till det Mc Manis Merlot. Dessert bröllopstårtan ovan med små bakelser fyllda med chokladmousse,äpple och toppade med italiensk maräng, så himlans gott.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


    Matbloggstoppen

bloglovin

bloglovin