Somrig bål

Till dopbuffén gjorde jag en fräsch och härligt  somrig snabbål som gick åt som smör. Den här är så lätt att göra och du kan variera den i oändlighet. Vill du ha lite alkohol i så häll i en flaska mousserande vin, vill du ha den mindre söt så lägg till en flaska mineralvatten.

Du behöver
1 flaska Kiviks päroncider
1 Kiviks Fläderblomsdryck med jordgubb
1 kartong jordgubbar
Is, limeskivor, citronmeliss
 
Gör så här
Skär jordgubbarna något, lägg i bålskålen, häll på fläderdrycken. Precis innan gästerna kommer tillsätter du cider, is och dekorerar med blad av citronmelissen.

Kommentarer
Postat av: Katarina

Låter mycket god! Ha en fin söndag!

2012-06-03 @ 10:14:01
URL: http://hovkonditorn.blogspot.com
Postat av: Alexandra - kärlek på tallrik

Ser verkligen fräscht ut - och somrigt! Precis som det ska vara :) Fläderblomsdryck med jordgubb har jag inte smakat, låter hur gott som helst!

2012-06-03 @ 10:42:49
URL: http://karlekpatallrik.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


    Matbloggstoppen

bloglovin

bloglovin